Danhostel Viborg: Ideel Overnatning for Grupper i Naturskønne Omgivelser

Vi har mange og gode erfaringer med at lave ophold for forskellige grupper, herunder foreninger, træningslejre, familiefester, studiegrupper, idrætshold osv. Ring og få en snak eller skriv til os, så sammensætter vi et tilbud, der passer til netop jeres behov og ønsker. 

Perfekte Faciliteter for Grupper:

Danhostel Viborg er det perfekte valg for grupper, der søger komfortabel og prisvenlig overnatning i naturskønne omgivelser. Vores faciliteter og beliggenhed gør os ideelle for skoleklasser, sportshold, firmaudflugter og andre grupper, der ønsker at kombinere fællesskab med naturoplevelser.

  1. Rummelige Gruppeværelser: Vores gruppeværelser er designet til at rumme flere personer, med komfortable køjesenge, masser af opbevaringsplads og egne badefaciliteter. Disse værelser sikrer, at alle medlemmer af gruppen kan sove godt og være klar til dagens aktiviteter.
  2. Fællesområder: Vi tilbyder store fællesområder, hvor grupper kan samles, socialisere og planlægge deres dag. Vores opholdsstuer og udendørs områder er ideelle til møder, workshops eller bare afslapning.
  3. Mødefaciliteter: Danhostel Viborg har moderne mødelokaler udstyret med AV-udstyr, hvilket gør det nemt at afholde præsentationer, seminarer eller gruppearbejde.

Fantastisk Beliggenhed:

Danhostel Viborg ligger i smukke, naturskønne omgivelser, tæt på Viborgs historiske centrum. Dette giver grupper mulighed for at nyde både kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Besøg Viborg Domkirke, Hald Sø eller de mange vandre- og cykelstier i området.

Aktiviteter for Grupper:

Vi tilbyder en række aktiviteter, der er perfekte for grupper. Dette inkluderer teambuilding-øvelser, udendørs spil og lokale ture. Vi hjælper gerne med at planlægge og arrangere aktiviteter, der passer til jeres gruppes behov og interesser.

Nem og Bekvem Parkering:

Danhostel Viborg har en stor, gratis parkeringsplads, der kan rumme både personbiler og minibusser, hvilket gør det nemt for grupper at ankomme og parkere uden besvær.

Book Jeres Ophold:

Kontakt os i dag for at høre mere om vores gruppepakker og for at booke jeres ophold. Vi ser frem til at byde jeres gruppe velkommen til Danhostel Viborg, hvor I kan nyde et behageligt og mindeværdigt ophold i hjertet af Jylland.

 

Gruppe forespørgsel

Udfyld nedenstående formular, for at sende en forespørgsel og du vil modtage et svar